2018.6.12-6.14 Cina-Mexico Trade Fair

Ningbo D & Sunda Metal Industries Co., Ltd. bade hadir dina 2018 Cina-Mexico Trade Fair.

Tanggal : 12 th -14th Juni

alamat: AV. Santa Fe No. 270. Colonia Santa Fe. Delegacion Álvaro Obregon, CP 01210 Mexico, dF

Waktos : 10: 00-18: 00

Booth No. : N107 N207   

1221

Dina adil, Anjeun bakal ningali patempatan otomatis kami sarta fittings pompa. bagian Otomatis utamana kaasup rod piston, eyelets shock absorber, patempatan karét sarta dampers dirakit.

222

Dinten saméméhna, Mr. Minu Pillau, COO of Miorante, ieu diondang kana konsulat Jenderal Mexico di Shanghai ngawula sakumaha panarimaan consular anyar. Bapak milano COO Binu wincikan pameran ngeunaan Mi Orante di Mexico ka Jenderal Konsul anyar Mexico di Shanghai.

The Konsul Jenderal Mexico di Shanghai dikedalkeun yen eta nempel pentingna hébat kana Cina (Méksiko) adil dagang diayakeun di Mexico. The Konsul Jenderal affirmed kakuatan tina paméran internasional ngeunaan Mi Orante di pangatur paméran group di sakuliah dunya, sarta ditembongkeun yen anjeunna bakal neruskeun nengetan tur pinuh ngadukung Cina (Méksiko) perdagangan adil.

333

Taun ieu, nu Cina (Méksiko) Trade Fair bakal dilegakeun skala pameran dina dasar nu 2017 paméran. Aya 760 exhibitors dina 2017. Taun ieu, eta diperkirakeun yén Jumlah exhibitors bakal ngahontal 1,5 kali ti taun ka tukang.

Pilari maju pendak sareng anjeun aya.

Kirim surat anjeun keur urang bandung:

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih House


Post time: May-24-2018
WhatsApp Online Chat !