FAQs

FAQ

Loba ditanyakeun

Kumaha carana abdi tiasa harga pangalusna?

Anjeun tiasa ngahubungan kami ku email atanapi telepon.

2.How abdi tiasa meunangkeun katalog atawa harga daftar?

Anjeun tiasa ngahubungan kami atanapi ngundeur dina website langsung.

Nyaeta OEM atanapi ODM produk sadia?

Sumuhun, OEM na ODM anu tampi di pabrik urang.

Dupi abdi tiasa meunang sampel saméméh tempat ordo?

Sumuhun, urang tiasa nawiskeun hiji sampel bebas, anjeun ngan kudu Ngecas fee express.

5.What is the time pangiriman jeung port?

25-45 poé sanggeus narima titipan di. port pangiriman nyaeta Ningbo atawa Shanghai.

istilah pembayaran 6.What anjeun resep?

T / T atawa L / C nu pikaresep.

Hoyong Anjeun gawekeun AS?


ngamimitian

panalungtikan

Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.