DR8049

Pondok Description:

Bahan Fe, Cu, C Surface Treatment finish uap, Minyak immersed karasa ngaropéa Density ngaropéa Ukuran Aplikasi Rupa-rupa Manten Sbsorber Rek 12 bulan


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Ningbo
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    material Fe, Cu, C
    Tamansari finish Treatment ngukus, Minyak immersed
    teu karasa ngaropéa
    dénsitas ngaropéa Ukuran
    aplikasi Rupa-rupa Manten Sbsorber
    garansi 12 bulan

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !