• banner01-02
  • banner02-02
  • banner03-02
  • Kilang kitu deui Than 8 Taun

    Kilang kitu deui Than 8 Taun

    is founded by a core team with 8 years experience in auto parts industry

  • Canggih Mesin & Tech

    Canggih Mesin & Tech

    gaduh leuwih 100 PCS maju mesin sarta 150 wokers ngalaman

  • Inspeksi Laporan & Video Sateuacan Kapal

    Inspeksi Laporan & Video Sateuacan Kapal

    kadali kualitas ketat tur alus jasa saatos-diobral pikeun mastikeun pameseran Anjeun

  • Tim Penjualan profésional

    Tim Penjualan profésional

    Tim jualan profésional, 7 x 24h online pikeun ngajawab masalah anjeun

News parusahaan

Séd UT perspiciatis unde omnis iste natus kasalahan diuk voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam REM aperiam

INSPECTING YOUR HYDRAULIC CYLINDER

13/11/18
Hydraulic Cylinders are often doing the hard work in the environments where people often can’t. This can cause additional wear and tear on the hydraulic cylinder, it’s mounts, components, and seals. Maintaining hydrau...langkung ....

DR SUSPENSION MOUNTING KITS RANGE EXPANSION

18/07/18
Ningbo D&R METAL INDUSTRIES CO. LTD. has expansed its suspension mounting kits range to 100 types, including struts mounts, bearings, mounting plates, mounting nuts & bolts. OEM and ODM are available. Welcom...langkung ....

2018.6.12-6.14 Cina-Mexico Trade Fair

24/05/18
Ningbo D & Sunda Metal Industries Co., Ltd. bade hadir dina 2018 Cina-Mexico Trade Fair. Tanggal: 12-14 Juni Alamat: AV. Santa Fe No. 270. Colonia Santa Fe. Delegacion Álvaro Obregon, CP 01210 Mexico, dF ... langkung ....

Kumaha usaha damper-shock absorber

24/05/18
Kumaha damper-shock absorber dianggo A shock absorber dasarna mangrupa pompa minyak ditempatkeun antara Pigura mobil jeung roda. Luhur Gunung of shock nu nyambung ka pigura (ie, beurat sprung), bari Lowe nu ... langkung ....
WhatsApp Online Chat !