2018.6.12-6.14 China-Mexico Trade Fair

Ningbo D & R Metal Industries Co., Ltd. arep rawuh ing 2018 China-Mexico Trade Fair.

Tanggal : 12 th -14th, June

Address : Av. Santa Fe No. 270. Colonia Santa Fe. Delegacion Alvaro Obregon, CP 01210 Mexico, DF

Wektu : 10: 00-18: 00

Booth No. : N107 N207   

1221

Ing padha, sampeyan bakal weruh bagean otomatis kita lan fitting pump. bagean Auto utamané kalebu kesatuan piston, eyelets kejut absorber, bagean karet lan dampers nglumpuk.

222

Ing dina sadurungé, Mr. Minu Pillau, COO Miorante, diundang kanggo saka Konsulat Jéndral Mexico ing Shanghai kanggo ngawula minangka reception consular anyar. Mr. Milano COO Binu rinci pameran Mi Orante ing Meksiko menyang Umum Consul anyar Meksiko ing Shanghai.

The Consul General Meksiko ing Shanghai ditulis sing nempel wigati menyang China (Mexico) padha perdagangan dianakaké ing Meksiko. The Consul General disahaké kekuatan saka pameran internasional Mi Orante ing ngatur pameran grup donya, lan ditulis sing bakal terus kanggo mbayar manungsa waé, lan kanthi ndhukung China (Mexico) perdagangan padha.

333

Taun iki, China (Mexico) Trade Fair bakal nggedhekake ukuran pameran ing basis saka 2017 pameran. Ana 760 peserta pameran ing 2017. Taun iki, wis samesthine sing nomer peserta pameran bakal tekan 1,5 kaping saka taun pungkasan.

Looking nerusake kanggo ketemu sampeyan ana.

Kirimi pesen kanggo kita:

PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Truck


Post time: May-24-2018
WhatsApp Online Chat !