FAQs

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Aku bisa njaluk rega paling?

Sampeyan bisa hubungi kita dening email utawa telephone.

2.How aku bisa njaluk Katalog utawa rega dhaftar?

Sampeyan bisa hubungi kita utawa download ing website langsung.

Apa OEM utawa Potongan produk kasedhiya?

Ya, OEM lan Potongan sing tampi ing pabrik kita.

Bisa njaluk sample sadurunge panggonan supaya?

Ya, kita bisa kurban siji sampel free, sampeyan mung kudu ngisi ragad Express.

5.What wektu pangiriman lan port?

25-45 dina sawise nampa simpenan. port Pangiriman Ningbo utawa Shanghai.

istilah pembayaran 6.What kowe seneng?

T / T utawa L / C sing disenengi.

Arep digarap US?


MIWITI

Nakoni, nyelidiki

Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.