• banner01-02
  • banner02-02
  • banner03-02
  • Pabrik More Than 8 Taun

    Pabrik More Than 8 Taun

    is founded by a core team with 8 years experience in auto parts industry

  • Advanced Mesin & Tech

    Advanced Mesin & Tech

    duwe luwih saka 100 pcs majeng mesin lan 150 wokers experienced

  • Pengawasan Report & Video Sadurunge Ship

    Pengawasan Report & Video Sadurunge Ship

    kontrol kualitas ketat lan apik sawise-Advertisement layanan kanggo mesthekake tuku

  • Team Sales Professional

    Team Sales Professional

    tim dodolan profesional, 7 x 24h online kanggo ngatasi masalah

News Company

Nanging kanggo perspiciatis unde kabeh Iste natus kesalahan njagong voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam

INSPECTING YOUR HYDRAULIC CYLINDER

13/11/18
Hydraulic Cylinders are often doing the hard work in the environments where people often can’t. This can cause additional wear and tear on the hydraulic cylinder, it’s mounts, components, and seals. Maintaining hydrau...liyane ....

DR SUSPENSION MOUNTING KITS RANGE EXPANSION

18/07/18
Ningbo D&R METAL INDUSTRIES CO. LTD. has expansed its suspension mounting kits range to 100 types, including struts mounts, bearings, mounting plates, mounting nuts & bolts. OEM and ODM are available. Welcom...liyane ....

2018.6.12-6.14 China-Mexico Trade Fair

24/05/18
Ningbo D & R Metal Industries Co., Ltd. arep rawuh ing 2018 China-Mexico Trade Fair. Tanggal: 12-14, Juni Address: Av. Santa Fe No. 270. Colonia Santa Fe. Delegacion Alvaro Obregon, CP 01210 Mexico, DF ... liyane ....

Carane karya damper-kejut absorber

24/05/18
Carane damper-kejut absorber bisa A kejut absorber Sejatine sing pump lenga diselehake ing antarane pigura saka mobil lan gembong. Ing ndhuwur gunung kejut nyambung ing pigura (IE, bobot Sprung), nalika Lowe ing ... liyane ....
WhatsApp Online Chat !